Can Felix Empuriabrava

Bar Restaurante Can Fèlix

Can Felix Empuriabrava L'arròs negre amb bacallà, la paella mixta i l'arròs amb llamàntol són tres de les especialitats que ofereix el Restaurant Can Fèlix, d'Empuriabrava. L'establiment va obrir les seves portes l'any 1988 de la mà de Félix Reyes, però des del passat mes de febrer els encarregats són Rubén Ceballos i Marina Sardà, que han aportat el seu toc personal al local que està situat al número 32 del carrer Tamariu, a l'entrada de la urbanització, darrere de l'edifici de la Policia Local.

Can Felix Empuriabrava Un dels principals reclams d’aquest establiment restaurador d’Empuriabrava són les quatre dècades d’experiència que acumula ja el seu cap de cuina, Fèlix Reyes, que defineix la seva proposta com “la cuina de casa”.

Va obrir la seva persiana per primera vegada l’any 1988 i, des d’aleshores, només treure-hi el nas es capta una flaire de cuina casolana que el Restaurant Can Fèlix, de Fèlix Reyes, ha mantingut com a carta de presentació des del primer dia. Ancorat al carrer Tamariu de la urbanització castellonina d’Empuriabrava, l’establiment segueix apostant “per la cuina de casa, tot i que fem de tot, perquè és la millor manera de tenir el client satisfet”, comenta Reyes, al mateix temps que fa una llista de les peticions més freqüents de la gent que el visita a la taula: “Ara a l’estiu, el plat número u és el gaspatxo, però també molt d’èxit la broqueta Can Fèlix –amb filet de porc, bacó, pebrot i patates fregides, amanida..., la paella de marisc, la sarsuela...”.